tube galore latest porn video

1. Ekspozita “Centaur”

 • Duration: 93
 • Channel: tv
Ekspozita “Centaur”

Artistët e kohërave moderne, shpesh dhe me ëndje, i janë kthyer mitit të Centaurëve. Centauri është një figurë e mitologjisë greke, që përfytyrohej si një qenie gjysmë njeri e gjysmë kafshë. Qeramika dhe tablotë, ku figura e Centaurit paraqitet, janë simbolet kryesore të ekspozitës. Pasi kapërceu epokat, ai shfaqet në një ekspozitë në Galerinë Fab, si një lloj akti në lëvizje. Por që për autorin nuk ka përgjigje dhe nuk ka përmasa të përcaktuara. Në botën antike ky lloj bashkimi mes njeriut edhe kafshës shprehte vitalitetin, forcën dhe energjinë, që natyra i jepte atij dhe ai ndihej pjesë e saj. Artisti, me ekspozitën e tij personale, sjell këtë herë në mënyrë tepër të veçantë punët e tij, përmes gërshetimit dhe ndjesisë së tij artistike. Në fytyrat e personazheve dhe objekteve që artisti ka krijuar, në mënyrë paradoksale dallohet skllavërimi dhe rikrijimi i centaurëve të rinj. Centauri vjen këtë herë pa trup kali apo rrota motori, por si një krijesë e përzier në kërkim të një harmonie të re. Kësaj ideje i shërben dhe cikli i figurave vertikale, figurat ndjekin në mënyrë koshiente skemat e ikonave mesjetare dhe imazhet e skulpturave gotike. Kjo ekspozitë vjen gjithashtu edhe më një mesazh të fortë në vetvete. Ekspozita do të qëndrojë e hapur për publikun deri më 19 Mars. Burimi: Klan Plus Gazetare: Livia Çelo


2. Ekspozita e hartave, koleksionisti nga Kosova i sjell në Tiranë - Top Channel Albania

 • Duration: 98
 • Channel: tv
Ekspozita e hartave, koleksionisti nga Kosova i sjell në Tiranë - Top Channel Albania

Harta nuk ka se si të jetë e pafajshme, sepse prapa saj qëndron pushteti dhe influenca. Kuptimi i çdo hartë rikonfigurohet sipas këndvështrimit të çdo lexuesi.


3. Ora News - Dëshmitar i dy kohëve, çelet ekspozita me fotografitë e Angjelin Nënshatit

 • Duration: 134
 • Channel: tv
Ora News - Dëshmitar i dy kohëve, çelet ekspozita me fotografitë e Angjelin Nënshatit

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Ai ishte dëshmitar i dy periudhave që kaloj Shqipëria dhe prandaj ekspozita e çelur me punimet e tij, u pagëzua e tillë ?Nënshati, dëshmitar mes dy kohëve?. Në muzeun e fotografisë ?Marubi? në Shkodër artdashësit ndoqën nga afër punën e mjeshtrit të ndjerë të fotografisë Angjelin Nenshati, një rrugëtim plot dëshmi të momenteve historike që ka kaluar vendi ynë pas fundit të Luftës së Dytë Botërore dhe instalimit të pushtetit komunist, si dhe ditët e para të tranzicionit të viteve ?90 me zhvillimet e vrullshme. Të arkivuar mes thesareve të Muzeut ?Marubi?, fotografitë u ekspozuan për herë të parë për publikun. Luçjan Bedeni, drejtor i Muzeut: Mbi të gjitha duhet të vijnë të rinjtë ta shohin nëse pretendojmë të njohim kulturën e të kaluarës. I biri Leon Nënshtari që ka të trashëguar profesionin e babait, nuk harron të kujtojë rëndësinë që ka për kohën kjo ekspozitë. Leon Nënshati, i biri: Na bjen disa pjesë të jetës që janë duke u harru. Angjelin Nënshati ishte fotografi që me objektivin e tij fiksoi momente të radha e të shënuara për vendin në vitet 90?, si mesha dhe falja e parë që sollën lirinë e besimit, vizitën e Papa Gjon Palit. Angelo Massafra, arqipeshkëv i Shkodrës: Pa angazhimin e tij nuk do të kishim pasur shumë fotografi si shkatërrimi i kishës së Shënkollit. Angjelin Nënshati ka krijuar laboratorin e parë fotografik në vitin 1948 ne Puke. Me shtetëzimin e repartit të fotografisë, që nga viti 1958 e deri në vitin 1990 ka punuar fotograf profesionist dhe është shquar si i tillë. Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/deshmitar-i-dy-koheve-celet-ekspozita-me-fotografite-e-angjelin-nenshatit


4. Hapet ekspozita kushtuar presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova

 • Duration: 959
 • Channel: fun
Hapet ekspozita kushtuar presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova

Hapet ekspozita kushtuar presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova


5. ÇELET NE «COD» NE KRYEMINISTRI EKSPOZITA E FOTOGRAFIT FRANCEZ - News, Lajme - Kanali 7

 • Duration: 59
 • Channel: tv
ÇELET NE «COD» NE KRYEMINISTRI EKSPOZITA E FOTOGRAFIT FRANCEZ - News, Lajme - Kanali 7

https://www.facebook.com/Kanali7News https://twitter.com/kanali7news Main news of the day in Albanian language.


6. Report Tv - Ekspozita e fotografit francez Michel Setboun, Shqipëria në vitet 1981–1991

 • Duration: 58
 • Channel: tv
Report Tv - Ekspozita e fotografit francez Michel Setboun, Shqipëria në vitet 1981–1991

Nga sonte e në vijim një ekspozitë e jashtëzakonshme me 99 grimca drithëruese të portretit të Shqipërisë, siç ishte mes errësirës së izolimit dhe dritës jashtë bunkerit komunist. Ia vlen vërtetë?. Me këto fjalë të shkruara në rrjetin social Facebook e ka prezantuar kryeministri i Shqipërisë Edi Rama expositën e Michel Setboun të titulluar ?Fundi. Fillimi Shqipëria 1981 ? 1991?, e cila do të çelet për publikun sot në mbrëmje. Për herë të parë 99 foto nga Shqipëria e viteve 1981 ? 1991 vijnë për publikun kryeqytetas në COD. Fotografi francez Michel Setboun e ka vizituar disa herë Shqipërinë: gjatë diktaturës, kur diktatura ra dhe gjatë tranzicionit demokratik të vendit. Ai ka ruajtur në fokus gjurmët e pashlyeshme të periudhës së diktaturës, të cilat shprehen në fytyrat e vrenjtura të shqiptarëve që ka fotografuar. Fotografi ka vërjetur në ftyrat e njerzve femomenet psikologjike dhe mënyrën e ashprë të jetesës që duhje të bënin në kohën e diktaturës.


7. Ekspozita ''U’ e dua Çamërinë', Idrizi: Të gjithë e vizitojnë por nuk duhet të mbulohet me harresë

 • Duration: 182
 • Channel: tv
Ekspozita ''U’ e dua Çamërinë', Idrizi: Të gjithë e vizitojnë por nuk duhet të mbulohet me harresë

Një grup piktorësh nga Shqipëria kanë shkuar në mënyrë të fshehtë në Çamëri, duke sjellë prej andej pikturat nga Çamëria sot. Këto piktura janë ekspozuar në Muzeun Historik Kombëtar dhe do të qëndrojnë aty deri në mbylljen e ekspozitës. Në hapjen e ekspozitës ?U? e dua Çamërinë?, kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, tha se të gjithë shkojnë dhe e shohin Çamërinë sot, por asnjë nuk duhet ta mbulojë atë me harresë.


8. Hapet ekspozita kushtuar presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova

 • Duration: 959
 • Channel: fun
Hapet ekspozita kushtuar presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova

Hapet ekspozita kushtuar presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova


9. Report Tv - Kalabri, hapet ekspozita ‘Albania: The spirit of the times’

 • Duration: 19
 • Channel: tv
Report Tv - Kalabri, hapet ekspozita ‘Albania: The spirit of the times’

Albania. The spirit of the times' përuruar më 30 qershor pranë MACA (Muzeu i Artit Bashkekohor Acri) është konceptuar si një ekspozitë muzeale-lëvizëse, duke filluar nga kryeqendra e arbëreshëve të Italisë së jugut. Kurator i kësaj ekspozite është Artan Shabani, ish-drejtor i Galerisë Kombëtare të Arteve. Kalabria, aty ku 550 vite më parë u vendosën, për t'u përhapur më pas në Sicili, Bazilikatë e në të tjera krahina italiane, komunitetet e para arbëresh, aty ku edhe sot e kë?saj dite gjallon gjuha shqipe dhe ku zakonet, kostumet, ritet, simbolet e të parëve vazhdojnë të ruhen dhe të trashë?gohen me krenari. Bë?het fjalë p?ë?r nj?ë? projekt afatgjatë që mendova ta fillojë pikërisht nga Kalabria, në atmosferën e vitit kushtuar figur?ë?s s?ë? Heroit Kombëtar, Gjergj Kastrioti Skënderbeu, në respekt të kujtesës së arbëreshëve, t?ë? historis?ë? dhe të kulturës shqiptare të hershme dhe të re. Në ekspozitë prezantohen punime të artistëve shqiptarë, veprat e të cilëve kanë hyrë të bëjnë pjesë në fondin e koleksionistëve italianë, artistë q?ë? jetojn?ë? dhe punojn?ë? prej vitesh në Itali, studentë të Akademisë së Brerës në Milano etj. Nd?ë?r to ngelet për t?u theksuar ndihmesa e veçantë e ish-ambasadorit italian në Shqipëri, Paolo Foresti, i cili me shumë gatishmëri dhe zemërgjerësi vuri në dispozicion pikturat e koleksionit të tij t?ë? mrekulluesh?ë?m.


10. Hapet ekspozita kushtuar presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova

 • Duration: 959
 • Channel: fun
Hapet ekspozita kushtuar presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova

Hapet ekspozita kushtuar presidentit historik të Kosovës, Dr.Ibrahim Rugova


11. Ekspozita ''U’ e dua Çamërinë', Idrizi: Të gjithë e vizitojnë por nuk duhet të mbulohet me harresë

 • Duration: 182
 • Channel: tv
Ekspozita ''U’ e dua Çamërinë', Idrizi: Të gjithë e vizitojnë por nuk duhet të mbulohet me harresë

Një grup piktorësh nga Shqipëria kanë shkuar në mënyrë të fshehtë në Çamëri, duke sjellë prej andej pikturat nga Çamëria sot. Këto piktura janë ekspozuar në Muzeun Historik Kombëtar dhe do të qëndrojnë aty deri në mbylljen e ekspozitës. Në hapjen e ekspozitës ?U? e dua Çamërinë?, kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, tha se të gjithë shkojnë dhe e shohin Çamërinë sot, por asnjë nuk duhet ta mbulojë atë me harresë.


12. Report Tv - Ekspozita për persekutimin komunist ndaj komunitetit Çam

 • Duration: 137
 • Channel: tv
Report Tv - Ekspozita për persekutimin komunist ndaj komunitetit Çam

Një ekspozitë e hapur në ambientet e Autoritetit të dosjeve mbi përndjekjen e Sigurimit ndaj faktorit antikomunist në jug të vendit, zbuloi të vërtetat mbi fatin e një varg personalitetesh çamë, si Rexhep Plaku, Tahir Demi, Teme Sejko etj dhe persekutimit të gjithë familjeve të tyre. Këto dokumente janë disa mijëra faqe dhe dokumentojnë goditjen e përqendruar dhe përndjekjen, rezistencën dhe masat që e pasuan. Jemi mbledhur këtu sot për të hapur një seri aktivitetesh që ne i kemi quajtur dialog rajonal për të shkuarën dhe një prej tyre historive që na goditi shumë ishte historia e persekutimit komunist në Konispol. Genta Sula, Kreu i Autoritetit të hapjes së dosjeve Sipas grupit të punës në autoritetin e dosjeve bëhet e ditur se në total janë verifikuar 40 dosje të natyrës formulare, hetimore e gjyqësore e bashkëpunëtore. për 46 viktimat e evidentuara. Në ceremoninë e hapjes mori pjesë dhe kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, kryetari i bashkisë së Konispolit, Shuaip Beqiri, pasardhës e miq të familjeve Demi, Sejko, Plaku etj. Shqipëria tenton që të ndahet nga e kaluara. E vërteta është ajo që na ndihmon të gjithëve, mbi të gjitha të kujtojmë shpirtin fisnik të atyre burrave e grave, të cilët jo rastësisht u persekutuan. Kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi


13. Ora News - “I dua ngjyrat”, çelet ekspozita e piktorëve të vegjël

 • Duration: 93
 • Channel: tv
Ora News - “I dua ngjyrat”, çelet ekspozita e piktorëve të vegjël

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT ?I dua ngjyrat?. Kështu titullohet ekspozita e piktoreve te vegjel të cilët e kanë finalizuar punën nje vjeçare ne kete event të organizuar në Qendrën Rinore të Fmijëve në kryeqytet. Kordinatorja Ariana Tafaj thote se jo pa qellim eshte vene ky titull, pasi në punimet e tyre vogëlushët kanë përdorur larmishmëri ngjyrash. Por kjo mesuese ka nje apel për të gjithe prindërit, të ndikojnë sado pak që fëmijët të shkëputen nga teknologjia dhe t?i përkushtohen artit. Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/i-dua-ngjyrat-celet-ekspozita-e-piktoreve-te-vegjel


14. EKSPOZITA E GRAVE PIKTORE SHKODRANE

 • Duration: 112
 • Channel: music
EKSPOZITA E GRAVE PIKTORE SHKODRANE

STAR PLUS TV SHKODËR - LAJMI I FUNDIT NË KOHE REALE JU VJEN ME ANE TË NJË NJOFTIMI AUTOMATIK: SHKARKO TANI PROGRAMIN STAR PLUS TV NË: APPSTORE: https://goo.gl/9YyF8E GOOGLE PLAY: https://goo.gl/JgKm4t - Ose na vizitoni ne: www.starplus-tv.com


15. EKSPOZITA “QYTETËRIMI I URAVE” NË “PËRPJEKJE”

 • Duration: 130
 • Channel: music
EKSPOZITA “QYTETËRIMI I URAVE” NË “PËRPJEKJE”

STAR PLUS TV SHKODËR - LAJMI I FUNDIT NË KOHE REALE JU VJEN ME ANE TË NJË NJOFTIMI AUTOMATIK: SHKARKO TANI PROGRAMIN STAR PLUS TV NË: APPSTORE: https://goo.gl/9YyF8E GOOGLE PLAY: https://goo.gl/JgKm4t - Ose na vizitoni ne: www.starplus-tv.com17. Ora News - Ekspozita me veshjet tradicionale nga trevat shqiptare

 • Duration: 105
 • Channel: tv
Ora News - Ekspozita me veshjet tradicionale nga trevat shqiptare

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Pas 15 viteve punë, stilistja Edlira Sula dhe 10 artizanë të tjerë në kanë çelur në tiranë ekspozitën e veshjeve tradicionale. Organizatorët shfaqën para dhjetra të ftuarve disa valle nga treva të ndryshme të Shqipërisë. Sula përloti vajzat dhe gratë pjesmarrëse, kur i kërkoi ndjesë familjes, të cilës i kishte marrë shumë kohë duke iu përkushtuar punës. Stilisja rrëfen karrierën e saj në këtë fushë Edlira Sula: "Kam 15 vjet që merrem me prodhimin e veshjeve tradicionale. Për momentin kemi 12 të punësuar, që i kemi këtu. Kam vite që i jam përkushtuar kësaj pune, por natën kam menduar gjithë natën si do t'ia dal financiarisht nesër dhe ditën kam punuar. Nuk dua të mendohem më për financat." Sula përmendi edhe vështirësitë që has në realitetin shqiptar, përsa i përket organizimit dhe sidomos financimit. Edlira Sula: "Këto janë një vlerë e madhe që flenë tek populli ynë, flenë tek të parët tanë. Veshja tradicionale në vetvete ka 36 proçese artizanale të ndërtimit të saj, një punë kolosale. Është një sipërmarrje, për një individ me thënë të drejtën, shumë e madhe. Nuk jam vetëm, jam me 10 artizanë të tjerë. E kam organizuar në mënyrë që këtu të promovohen produkte nga e gjithë Shqipëria: nga Gjirokastra, nga Shkodra, nga Tirana, nga Durrësi. Dikush punon këpucët, dikush pjesën tjetër, dikush bizhunë." pjesmarrësit patën mundësinë të shikonin me radhë veshjet tradicionale shqiptare, që nga fustanellat, xhamadanët, kostumet, materialet e qëndisura dhe deri tek bizhu të ndryshme. Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/ekspozita-me-veshjet-tradicionale-nga-trevat-shqiptare19. Ekspozita, Medina tregon jetën e fëmijëve shqiptarë - Top Channel Albania - News - Lajme

 • Duration: 94
 • Channel: tv
Ekspozita, Medina tregon jetën e fëmijëve shqiptarë - Top Channel Albania - News - Lajme

?Duke ngushtuar hapësirat mes nesh?, ekspozita me fotografi të polako-amerikanes Grace Medina, vjen kështu e ngjeshur edhe në kurimin e hapësirës së saj nga Genti Gjikola.


20. Ora News - Ekspozita “Unë jam shqiptar”, Veliaj:Vota për emigrantët, detyrim

 • Duration: 110
 • Channel: tv
Ora News - Ekspozita “Unë jam shqiptar”, Veliaj:Vota për emigrantët, detyrim

Subscribe në Ora News këtu http://bit.ly/1s5j7UT Me rastin e ?Ditës Ndërkombëtare të Emigrimit?, u çel sot në Tiranë ekspozita ?Unë jam shqiptar?, kushtuar diasporës shqiptare. Ekspozita nisi me fotografinë e Heroit Kombëtar, Gjergj Kastriotit Skënderbeut, si përfaqësues i epokës që shënoi valët e para të emigrimit të shqiptarëve, vijoi me ngulmimet arbëreshe në Italinë e Jugut dhe komunitetet e tjera në vende të ndryshme të botës. Në ceremoninë e hapjes mori pjesë edhe kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i cili theksoi se kjo ekspozitë vjen si një mirënjohje ndaj të gjithë atyre shqiptarëve që, nisur nga shkaqe dhe periudha të ndryshme, kanë vendosur që jetën ta organizojnë në një vend tjetër, duke ruajtur traditat dhe zakonet shqiptare. Veliaj përmendi krijimin e Ministrisë së Diasporës si pjesë e kësaj mirënjohje. Veliaj: Sot jemi në një situatë ku po ndjekim në mënyrë agresive çështjen e diplomacisë ekonomike. Sot, akti më i madh patriotik që mund të bësh për vendin është të investosh dhe të sigurohesh që këtu vazhdon të rritet ekonomia, që këtu kemi investime të huaja. Ajo që më pëlqen që pas Samitit të Diasporës, një pjesë e madhe e anëtarëve dhe aktivistëve të diasporës janë kthyer jo vetëm në agjentë të marketingut, por edhe në agjentë thithjesh investimesh të huaja, disa herë edhe më të aftë se shërbimi diplomatik, duke qenë se vetë janë marrë me biznes. Kreu i Bashkisë së Tiranës vlerësoi si mjaft të rëndësishme dhënien e të drejtës për të votuar atje ku jetojnë dhe punojnë. Për më shumë lexoni në: http://oranews.tv/article/ekspozita-une-jam-shqiptar-veliajvota-emigrantet-detyrim